Ook in Dinkelland zijn er gezinnen die moeite hebben de touwtjes aan elkaar te knopen. Die kinderen zijn dan ook de dupe en dit kan en mag niet volgens ons. In 2017 is daarom Stichting Verjaardagsbox Dinkelland opgericht en zijn 20 lokale vrijwilligers begonnen om het verschil te maken. Het doel van de stichting is om kinderen die het thuis financieel moeilijk hebben, een beetje geluk te bezorgen.
Deze kinderen kunnen vaak niet hun verjaardag vieren omdat er gewoonweg geen geld voor is en dat is in onze gemeente onacceptabel. De Stichting en de vrijwilligers zorgen voor een compleet ingepakte box met onder andere taart, traktaties, snoepgoed, slingers en een cadeautje zodat ieder kind de verjaardag kan vieren.
De stichting krijgt hulp van diverse fondsen en ook lokale ondernemers dragen een steentje bij. De reactie van de ouders en kinderen is bijzonder hartverwarmend. Hulp vragen is moeilijk, maar voor je kinderen doe je alles. Jammer dat het in een land als Nederland nodig is, maar we zijn blij dat we kinderen een beetje gelukkiger kunnen maken. Ieder kind heeft immers recht op een verjaardagsfeestje en samen maken we het verschil!

  DONEREN   –   DONATIE   –   DONEREN   –   DONATIE   –   DONEREN

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Bericht

Bedrag €*