Kinderfeestje

Wat is er nou leuker voor een kind dan een kinderfeestje geven?! Als je geen feestje geeft, wordt je ook niet uitgenodigd. Daar willen we iets aan doen, daarom is er ook aan een kinderfeestje is gedacht! Hiervoor bieden wij verschillende mogelijkheden. Dankzij lokale onder­nemers kunnen we jullie diverse arrangementen aanbieden waaruit jullie kunnen kiezen. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd. Voorbeelden van kinderfeestjes waar jullie uit kunnen kiezen zijn:
  • Naar het zwembad
  • Naar Natura Docet
  • Een springkussen thuis
  • Een pannakooi thuis
  • Naar de schoonheidsspecialiste met een vriendin
  • Feestje thuis met een supermarktbon !

De inhoud

WAT IS HET NU PRECIES?
Een kinderfeestje geven hoort er gewoon bij. Maar wat als er thuis geen geld is om dit te regelen? Dan is er de mogelijkheid om een kinderfeestje aan te vragen. Dankzij lokale ondernemers kunnen we verschillende arrangementen aanbieden. Er wordt overal aan gedacht. Een zorg minder! Voor het kinderfeestje geldt verder dat de kids in de gemeente Dinkelland wonen.
HOE MELDT U UW KIND AAN? 
Aanmelden kan met het aanvraag­formulier dat per mail of telefonisch op te vragen is bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Het aanvraagformulier staat ook op onze website. Om alles op tijd in huis te hebben, ontvangen we de aanmelding graag een maand voordat jullie kind jarig is. De aanmelding behandelen we met zorg en vertrouwelijk. De Kinderfeestjes zijn gratis.
HOE WORDT HET GEORGANISEERD?
We nemen voor het organiseren van een kinderfeestje contact met u op.
AANVRAAG!
DONEER NU!