De sintbox

Het heerlijk avondje kan komen. Sinterklaas is er immers voor alle kinderen. En omdat wij vinden dat Sinterklaas een echt feestje is voor het hele gezin, is de box niet gericht op alleen het kind, maar is er aan het hele gezin gedacht. Er zit allerlei lekkers in voor een heerlijk avondje zoals chocolademelk, slagroom, pepernoten, chocoladeletters, schuimpjes etc. Daarnaast is er voor elk kind een cadeautje, een gezelschapsspel voor het hele gezin en 1 of meerdere cadeaubonnen (afhankelijk van de gezinsgrootte).

De inhoud

WAT IS HET NU PRECIES?
Sinterklaas, een traditie waar kinderen ver van tevoren naar uitkijken. Maar wat als er thuis geen geld is om een heerlijk avondje te vieren? Dan is er de Sintbox, een box met alles voor een gezellige Sinterklaasavond. De Sintbox is een doos met alle spullen die nodig zijn voor een feestelijke pakjesavond! De box is niet gericht op alleen het kind, maar is er aan het hele gezin gedacht. Er zit allerlei lekkers in voor een heerlijk avondje zoals chocolademelk, slagroom, pepernoten, chocoladeletters, schuimpjes etc. Daarnaast is er voor elk kind een cadeautje, maar dit blijft natuurlijk een verrassing! Voor de Sintbox Dinkelland geldt verder dat de kids in de gemeente Dinkelland wonen. Mocht u al zijn aangemeld voor de verjaardagsbox hoeft u niets te doen. Wij zorgen er dan voor dat u ook de Sintbox en Vakantiebox ontvangt.
HOE MELDT U UW KIND AAN? 
Aanmelden kan met het aanvraag­formulier dat per mail of telefonisch op te vragen is bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Het aanvraagformulier staat ook op onze website. Om alles op tijd in huis te hebben, ontvangen we de aanmelding graag een maand voordat het sinterklaas is. De aanmelding behandelen we met zorg en vertrouwelijk. De Sintbox is gratis. Mocht u al zijn aangemeld voor de Verjaardagsbox hoeft u niets te doen. Wij zorgen er dan voor dat u ook de Sintbox en Vakantiebox ontvangt.
HOE WORDT HET BEZORGD?
De Sintbox krijgt u uiteraard voor pakjesavond thuisbezorgd!
AANVRAAG!
DONEER NU!