De vakantiebox

Jippie! Vakantie!!! Maar geen geld…Wat nu? De Vakantiebox wordt jaarlijks vlak voor de vakantie uitgedeeld aan de gezinnen van wie de kinderen aangemeld zijn bij de Verjaardagsbox Dinkelland. Er is één box per gezin. De Vakantiebox is bedoeld om de kinderen, die vaak niet op vakantie gaan, toch een leuke vakantie te bieden. In de Vakantiebox zitten bijvoorbeeld vrijkaartjes voor het zwembad, drinken, chips, waterballonnen, een koeltas en een cadeautje dat geschikt is voor de zomer, zoals een waterpistool, een bluetooth boxje, tennisrackets etc. Het cadeautje is afgestemd op de leeftijd van het kind of de kinderen.

De inhoud

WAT IS HET NU PRECIES?
Vakantie, iets waar kinderen ver van tevoren naar uitkijken. Maar wat als er thuis geen geld is om een lekker op vakantie te gaan? Dan is er de Vakantiebox, een box met alles om de vakantietijd vrolijk door te komen. De Vakantiebox is een doos met alle spullen die nodig zijn voor een feestelijke vakantie! Spelletjes zijn er zeker in te vinden. Het past bij de leeftijd van het kind. Gezinnen met kinderen in de leeftijd van 1 tot 14 jaar die geen geld hebben om vakantie te vieren, kunnen de Vakantiebox aanvragen. Voor de Vakantiebox Dinkelland geldt verder dat de kids in de gemeente Dinkelland wonen. Mocht u al zijn aangemeld voor de verjaardagsbox hoeft u niets te doen. Wij zorgen er dan voor dat u ook de Sintbox en Vakantiebox ontvangt.
HOE MELDT U UW KIND AAN? 
Aanmelden kan met het aanvraag­formulier dat per mail of telefonisch op te vragen is bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Het aanvraagformulier staat ook op onze website. Om alles op tijd in huis te hebben, ontvangen we de aanmelding graag een maand voordat het vakantie is. De aanmelding behandelen we met zorg en vertrouwelijk. De Vakantiebox is gratis. Mocht u al zijn aangemeld voor de verjaardagsbox hoeft u niets te doen. Wij zorgen er dan voor dat u ook de Sintbox en Vakantiebox ontvangt.
HOE WORDT HET BEZORGD?
De Vakantiebox bezorgen we thuis. Dit doen we rond het begin van de vakantie!
MELD JE AAN!
DONEER NU!