De verjaardagsbox

Die stralende gezichten tijdens een verjaardag; dat is toch om van te genieten? Een kinderverjaardag is een bijzonder moment. Slingers, taart, cadeaus, traktaties, zingen, een kinderfeestje; er komt nogal wat bij kijken.
Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat al deze dingen zomaar geregeld zijn. Ze kosten namelijk wel geld. Is het vieren van de kinderverjaardag niet mogelijk, omdat er onvoldoende geld is? De Verjaardagsbox Dinkelland helpt graag. Waarom? Omdat ieder kind een feestelijke verjaardag verdient!

De inhoud

WAT IS HET EN VOOR WIE?
De Verjaardagsbox is een doos met alle spullen die nodig zijn voor een feestelijke dag! Slingers, ballonnen, traktaties, een cadeautje én we regelen ook een taart. Het cadeau past bij de leeftijd van de jarige Jet/Job. De Verjaardagsbox wordt gerealiseerd in samenwerking met de landelijke stichting Jarige Job (www.stichtingjarigejob.nl). Gezinnen met kinderen in de leeftijd van 1 tot 14 jaar die geen geld hebben om de verjaardag te vieren, kunnen de Verjaardagsbox aanvragen. Voor de Verjaardagsbox Dinkelland geldt verder dat de jarige in de gemeente Dinkelland woont.
HOE MELDT U UW KIND AAN?
Aanmelden kan met het aanvraag­formulier dat per mail of telefonisch op te vragen is bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland. Het aanvraagformulier staat ook op onze website. Om alles op tijd in huis te hebben, ontvangen we de aanmelding graag een maand voordat jullie kind jarig is. De aanmelding behandelen we met zorg en vertrouwelijk. De Verjaardagsbox is gratis.
HOE WORDT HET BEZORGD?
De Verjaardagsbox bezorgen we thuis. Dit doen we vanaf ongeveer twee weken voordat het kind jarig is. De taart bezorgen we uiteraard op de dag zelf of de avond ervoor. Over het tijdstip van het bezorgen van de taart bellen we eerst met jullie.
AANVRAAG!
DONEER NU!